Nu är chefen allt ute och cyklar

I juli 2019 ska företagets VD och ägare, Göran Demnert, för femte året i rad, cykla från Sverige till Paris som en del av Team Rynkeby Stockholm, i en manifestation mot barncancer.

Team Rynkeby är en Nordisk välgörenhetsorganisation vars syfte är att samla in pengar till Barncancerfonden.

År 2017 samlade Team Rynkeby in drygt 83,1 miljoner SEK till kampen mot barncancer i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Färöarna – varav 26,7 miljoner SEK gick till Barncancerfonden i Sverige. Det gör TR till Barncancerfondens största bidragsgivare. Nu börjar insamlingen för 2019. Pengarna som samlas in kommer huvudsakligen från sponsorer, dvs modiga och generösa företag som vill hjälpa oss i kampen mot Barncancer. Tillsammans kan vi göra det omöjliga möjligt.

I början av juli 2019 kommer alla teamen, som en manifestation, under sju dagar cykla från Sverige, med start i Skåne, ner till Paris. En cykelsträcka på ca 130 mil.

Avslutningsdagen då vi cyklar in i Paris samlas Nordens samtliga Team Rynkebycyklister strax utanför Paris centrum och cyklar sedan tillsammans med eskort genom ett delvis avstängt Paris fram till slutmålet vid Eiffeltornet.

Är du ett företag kan vi i Team Rynkeby tillsammans med dig skapa ett kraftfullt marknadsföringsverktyg med din sponsring till Team Rynkeby. Om du sponsrar genom Team Rynkeby, så går dina pengar OAVKORTAT direkt till Barncancerfonden.

Alla kostnader för cyklar, teamkläder, hotell och kostnader under själva cyklingen till Paris bekostas av deltagande cyklister som var och en betalar 25000:- för att får vara med i detta unika projekt.

Vill du få löpande info, alltifrån Görans träning och förberedelser, insamlingen och slutcyklingen till Paris, kan du följa Görans blogg ”Görans (cykel)-funderingar”.

Du kan läsa mer om Team Rynkeby här.